Leasy minilån

Leasy minilån

Gør livet let for dig selv, få lige de hvidevarer eller den elektronik, du drømmer finansieret med et Leasy minilån

Ønsker du at slippe for vedligehold af vaskemaskiner og køleskabe, så ring til Leasy og lad Peter gøre resten. Peter både bringer, installerer og hjælper med finansieringen af de produkter, som helt sikkert vil skabe glæde i dit hjem.

Lej fjernsyn eller vaskemaskine med Leasy minilån

Når snakken falder på Leasy, tænker de fleste nok på reklamen, hvor Peter kommer, og han kører ikke før tingene virker. Også reklamen med Luffe der mener, at konen Sjanne suger pengene ud af ham, har sat sig i danskernes bevidsthed. Og leasy har da også reklameret i dansk fjernsyn i adskillige år. Der er nemlig ikke tale om et nyt foretagende. Faktisk har Peter og hans kollegaer fra Leasy siden 1985 tilbudt danskerne udlejning af en lang række forbrugsgoder og lån til at finansiere det hele med. Leasy kom oprindelig til verden under navnet VaskRent, men skiftede I 1992 navn til det, som vi i dag kender som Leasy. Stifteren hed Niels Thorborg, og han står stadig som ejer af virksomheden. Det danske hovedkontor ligger i Odense, og virksomheden har afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge og Holland. Leasy er en sammentrækning af de engelske ord lend og easy, der betyder låne og nemt. Og lige netop det at låne nemt er konceptet hos Leasy, hvor der som sagt tilbydes udlejning af både køleskabe, vaskemaskiner og fjernsyn alt sammen med den fordel, at du slipper for at bruge penge på vedligeholdelse. Og når så det hele skal betales, kan du ordne det med et Leasy minilån. Med denne type kviklån kan du låne op til 10.000 kr., hvilket sagtens kan finansiere din nye fladskærm eller vaskemaskine.

leasy

Leasy minilån er populært

Et Leasy minilån er som skræddersyet til dig, der har brug for højest at skulle låne op til 10.000 kr. i en susende fart. Det kan eksempelvis være til lige at ordne afbetalingen på det næste tv, køleskab eller en pludselig opstået værkstedsregning. Minilånet hos Leasy kan umiddelbart kategoriseres sammen andre typer minilån, som du nemt kan komme i nærheden af hos Leasys konkurrenter. For det danske lånemarked er i dag proppet med muligheder for at få et hurtigt og billigt lån. Men Leasy minilån skiller sig alligevel ud fra mængden ved at have en række fordele. Lånet har nemlig en lang tilbagebetalingstid sammenlignet med andre små mikrolån. Tager du et Leasy minilån, skal du først betale det tilbage over en periode på 1-3 år, hvor de fleste konkurrenter kræver tilbagebetaling inden for 30-45 dage på deres små mikrolån. Samtidig er ÅOP også langt lavere på et Leasy minilån end på nogle af de andre mikrolån, du finder på markedet. Når det kommer til renten på et Leasy minilån, så ligger den kun på mellem 9,9-26,08 procent, og endelig så slipper du fuldstændig for at skulle stille nogen former for sikkerhed for lånet. Det betyder, at du, modsat i banken, ikke skal bruge tid på at fortælle en bankrådgiver, hvad du har tænkt dig at bruge pengene til. Når du har afsendt din ansøgning om et Leasy minilån, går der kun en time, hvis du søger i åbningstiden, inden du får svar på din forespørgsel.